5.4.2009

Pikarysäys Rakvereen, Mutu SERT VSP!

Perjantain ja lauantain välisenä yönä kello soi kolmelta. Seuraavana yönä kolmen maissa olin uudestaan kotona ja lähes valmis käymään nukkumaan. Välissä oli pikaisesti poikettu Rakveressa koiranäyttelyssä. Aamulaivalla vaan yli ja illalla viimeisellä takaisin, siinä se!

Tällä kertaa ei valitettavasti tule arvosteluja, ne kun ovat venäjäksi ja meidän kehän päätyttyä käännöspalvelu oli jo kiinni, mutta tulokset kuitenkin. Itu sai erinomaisen, mutta ei sijoittunut. Mutu puolestaan näytti, mistä on hyväntuuliset mustat tytöt tehty, sai sertin ja oli lopulta VSP. Molemmat tytöt toimivat moitteettomasti niin reissussa kuin kehässäkin, mitä nyt vähän yrittivät päivän handleriksi nakitettua Lindaa paimentaa juostessa.

Matkaseurasta sen verran, että Mutun velipoika Blacky oli sertiluokan kolmas ja uusin nahkakaverimme Moira ROP ja vielä hienosti RYP4. Onnea! Moira oli kerrassaan ihastuttavaa seuraa, ja kulki porukassa kuin vanha tekijä.

Kiitos vielä Lindalle kaikesta, Mutustakin! Ja myös onnittelut, sillä Mutusta tuli nyt Lindan ensimmäisen pentueen kolmas sertivoittaja. Ei pöllömmin viiden pennun tricolour-pentueelle!

1 kommentti:

  1. Moira kiittää ja kumartaa Päivin Matkapalvelua mukavasta reissusta!!

    VastaaPoista