2.5.2009

Vappuhulinaa

Vappuaattona kävimme kyläilemässä Jyrin kummitädillä ja oli siinä pienellä miehellä ihmetystä kerrakseen, kun viisi kuukautta vanhempi Rasmus-poika jo konttasi. Muutenkin päivä meni pitkälti jutellessa ja pienien ihmisten touhuja ihmetellessä, tietysti tupee tuli uusittua ;-)

Vappuaamuna suuntasimme jälleen kerran Vammalan torille vanhojen moottoriajoneuvojen Vappuparaatia ihmettelemään. Jyri oli retkestä ihan innoissaan eikä Itukaan kovin masentuneelta vaikuttanut. Ihmisiä ja nähtävää oli paljon, ja tulipa Jyrin kuulosuojaimillekin taas käyttöä Zetorien ajellessa paraatissa ohi. Alla pari kuvaa, ihmishulinassa kuvaaminen on vaan kovin turhauttavaa, kun aina jonkun takamus sojottaa kameran ja kohteen välissä.

Jaa minkä Zetorien? No niiden vanhojen, tietysti. Tyrwään Seudun Zetoristit on yli 100-jäseninen rekisteröity yhdistys, joka takaa, että täkäläiset tunnistavat Zetorin käyntiäänestä vielä vuosien päästäkin.

Paraati sujui totutusti, tietenkin. Vuosi vuodelta minua harmittaa aina enemmän, että kauneimman menopelin äänestykselle on varattu aivan liian vähän aikaa. Kun paraati alkaa klo 12, äänestysaika päättyy jo klo 13 enkä mitenkään ole minään vuonna vielä ehtinyt äänestyspisteelle siihen mennessä. Saati että olisin ehtinyt tarkastella, mikä kulkuneuvoista mielestäni ansaitsee voiton. Makuasioita, sano, mutta kuitenkin. Tänä vuonna voiton ilmeisesti vei pinkki Cadillac, jota kuvasinkin viime vuonna. Perinteinen ja varma valinta, mutta niinhän tällaisissa massatapahtumissa usein käykin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti