24.7.2009

Iso pläjäys tuloksia ja arvosteluita

Huh, onpa ollut kiirettä. Näyttelyissäkin on käyty, vaihtelevalla menestyksellä, tässä tuloksia ja osasta jopa arvostelut:

Pärnu 28.6.2009, tuomarina Gunnel Holm
Itu Eh4
Iso narttu, hyvin kaunis kaulan kaari, hyvät korvat, hyvä kuono-osa, hyvä luusto, hieman länkisäärinen, hyvä blue merle -väritys, hyvin ahtaat takaraajojen liikkeet, hyvin löysät eturaajojen liikkeet.

Mutu Eh4
Hyväntyyppinen ja hyvänkokoinen narttu, hyvä pää, erittäin narttumainen ilme, raskaat korvat, hieman kapea eturinta, hyvät takakulmaukset, oikea karvanlaatu, hyvin ahtaat takaraajojen liikkeet, hyvät sivuliikkeet, korkea hännän asento liikunnassa.

Jawa Eri2 PN2
Hyväntyyppinen narttu, hyvä pää ja ilme, hyvät korvat, länkisäärinen, hieman painunut selkä, hyvä runko, hyvin ahtaat takaraajojen liikkeet, hyvät sivuliikkeet.


Kokkola 4.7.2009, tuomarina Eva Eriksson
Itu Eri1 (Rop-juniori)
Hyvinkehittynyt juniorinarttu, jolla erittäin kaunis siluetti. Kaunis pää ja ilme. Hienot korvat. Kaunis kaula. Erinomainen runko ja luusto. Hyvä selkä ja risti, samoin kulmaukset takana. Sinistä väriä toivotaan vaaleammaksi ja puhtaammaksi. Liikkuu hyvällä askeleella sivusta, tarvitsee kuitenkin vielä aikaa tullakseen vakaammaksi sekä edestä että takaa. Kaunis turkki.

Jawa Eri3
Puhutteleva narttu, jolla erinomainen kokonaisuus. Kaunis pää ja ilme. Kaunis kaula. Erinomainen runko ja luusto. Hieman tuhdissa kunnossa. Kaunis, hyvinkunnostettu turkki. Liikkuu hyvin sivusta, hieman ahtaasti takaa.


Pietarsaaressa Lidia Oklecsenilta Itu sai Eh:n ja Jawa voitti valiot erillä, mutta ei sijoittunut pn-luokassa.

Priekuli 11.7.2009, tuomarina George Kostopoulos Kreikasta
Itu Eri1 Sa JSert PN2
Feminiininen, hyvä runko ja mittasuhteet ikäisekseen, miellyttävä pää ja ilme, pitkä kaula, hyvä luusto ja kulmaukset, tyypillinen ylälinja ja turkki, liikkuu hyvin sivusta, ahtaasti takaa.

Mutu Eri1
Teminiininen, jolla hyvä tasapaino, hieman matalaraajainen ja pitkärunkoinen mittasuhteiltaan, tyypillinen pään profiili ja silmät, korvien kiinnitys voisi olla korkeamalla ja alaleuka vahvempi, hyvä luusto ja kulmaukset, tasapainoiset liikkeet.


Valgassa 12.7.2009 tuomarina oli Helge Werner Hagen. Menestystä ei tullut, tässä kuitenkin arvostelut:
Itu
Feminiininen, hyvä pää, hyvä kaulalinja ja hyväksyttävä ylälinja, ok runko, hyvä luusto ja kulmaukset. Tänään ongelma on liikunta, pitää olla paljon vahvempi takaa ja edestä. Hyvä turkin kunto, avoin luonne.

Mutu
Feminiininen pää, jossa kauniit korvat, hyvä kaula ja ylälinja, hyvinrakentunut, hyvä luusto ja kulmaukset, pitää liikkua vapaamminen ja tarvitsee vahvemmat liikkeet ja tänään turkki ei ole kunnossa. Mukava luonne.


Oulussa Brenda Banburylla ei sitten ollutkaan kuin Jawa, joka oli Rop. Samalla tuli myös ensimmäinen ylimääräinen cacib. Kiitos vielä kerran Kaarinalle handlauksesta, samoin muille koiriani esittäneille kärsivällisyydestä niiden kanssa ;-)
Jawa Eri1 PN1 CACIB ROP
Feminiininen pää ja ilme. Hyvä rakenne, kaula, ylälinja & hännänkanto. Liikkuu ahtaasti takaa. Hyvät ääriviivat. Hyvät jalat, luusto, tassut. Hyvät pään linjat. Niukka stoppi. Puhdas väri. Tan-merkit (tästä ilmeisesti puuttuu jotain).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti