24.5.2009

Palovammoja ja suuria tunteita erkkarissa

Ihana päivä collieiden erikoisnäyttelyssä Helsingissä takana. Tapasin paljon tuttuja ihania ihmisiä, tutustuin muutamaan uuteenkin. Näin lukuisia upeita koiria ja taisipa siinä pariin otteeseen hiipiä kyynelkin silmäkulmaan. Osa niistä imeytyi Jawan kauluksiin valioluokan voiton jälkeen. Lopullinen sijoitus oli PN3. Paikalla oli 76 toinen toistaan kauniipaa koiraa, joten tulos kyllä tyydyttää. Normaalistikin Jawa rakastaa esiintymistä ja uskoo olevansa muita kauniimpi, mutta tänään se säteili ja todella halusi voittaa. Mutu sai ERIn, mutta sijoitus jäi tällä kertaa haaveeksi. Jossain vaiheessa päädyin Blackyn (BH Leaftribe Old Black Joe) hihnanjatkeeksi ja siellä sitä lopulta keikuttiin PU3-sijalla. Hieno päätös hienolle päivälle.

Erityisen hienoa oli nähdä Hugon elävän edelleen lapsissaan ja lapsenlapsissaan, niin tunnistettavissa ovat tutut piirteet Lunassa, Kidessä ja Irwinissä.

Toivottavasti jostain löytyy vielä tuulitukkakuvia, jotta saataisiin dokumentti siitä, että olin kerrankin jaksanut kunnostaa koirani pohjia myöten. Jawastakin otettiin vielä muovikassillinen karvoja pois näyttelyä edeltävänä iltana.

Jaa niin mitä palovammoja? No tuulessa pienesti aurinko poltti, ja niinpä kaulani sai pinkillä ympäröidyn valkoisen sydänkoristeen muistoksi. Kuumotus laskenee aikanaan ;-)

Jawa ERI1 PN3 tuomari Joyce Skillbeck, Iso-Britannia
Hyvä pää ja ääriviivat, hyvät kylkikaaret. Hyvin rikottu väri. Esitetään erinomaisessa turkissa ja kunnossa.

Mutu ERI tuomari Joyce Skillbeck, Iso-Britannia
Puhdas tasapainoinen pää. Hyvä kaulan kaari. Kaunis ylälinja. Hyvä polvikulma. Hyvin tasapainoinen. Liikkui ja esiintyi hyvin. Esitetään ensiluokkaisessa kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti