21.1.2009

Iso-Deen nettikoti ja muisteluita


Aussipoika True Choice Cool Cowboy alias Danny on saanut oman nettikodin. Noita sivuja väännellessä katselin kuvia Marikan collieista, ja kyllä tuli ikävä vanhoja hyviä aikoja (ja Romeon poikaa Kessua, joka komeilee tuossa vasemmalla). Ennen oli koirat rautaa...

Marikan kanssa aikoinaan tutustuttiin jo Kessun ollessa pentu. Silloin leikilläni heitin, että hanki sinä sille koulutustunnus niin kyllä minä sitten ne sertit hoidan. Enpä todellakaan olisi uskonut joutuvani lunastamaan lupauksiani, vaikka kävihän se serttijahti sitten loppujen lopuksi tosi helposti: eka tuli samassa kuussa koularin kanssa ja toinen sitten seuraavana keväänä seuraavasta näyttelystä. Ennen viimeistä tuli sitten 5 pummia, joista yhdessä Hugo vei sertin Kessun nenän edestä. Tästä näennäisestä helppoudesta huolimatta meinasi jossain vaiheessa nousta kylmä hiki, kun omat lupaukseni alkoivat hirvittää. Näin jälkeenpäin ajateltuna ihan turhaan, kyllä Kessu ilman muuta oli koira, joka tittelinsä ansaitsi.

Kiitos Marika, vielä kerran kaikesta! Toivottavasti mukavasti kulkeva yhteistyömme saa vielä joskus jatkoa colliemaisissa merkeissä!

1 kommentti:

  1. Olipa kaunis kirjoitus, tippa linssissä saa lukea.

    Kiitos kuuluu Päivi Sinulle! Niin paljon oppeja mahtui niihin 10 vuoteen ja kunhan teet mulle tuollaisen collien kun tuossa kuvassa niin en voi vastustaa =)

    VastaaPoista