24.1.2009

Tois puol jokkee eli tällä kertaa oikeasti Turuus




Paljon olisi kirjoitettavaa, mutta nyt ensin vain pikainen katsaus Turun näyttelyn tuloksiin ja arvosteluihin Turun kv. näyttelyn osalta. Linda muisti ystävällisesti meitä myös kuvapaketilla, joten kerrankin kuvia suoraan kehästä. Valitettavasti Lulien kuvat eivät onnistuneet, mutta Itu, Mutu ja Jawa ohessa!

Itun iskä Maxi oli PU3 ja sai kolmannen varasertinsä (ja varacacibin). Yhtä oikeaa uupuu vielä valionarvosta, vaikka Maxilla onkin kolme cacibia Suomesta. Carnoustie's-päivä oli kuitenkin muuten aika makea, kun jo viime vuoden Ylihärmässä pongaamani Joy oli ROP. Onnea Sussi ja Thomas!

Itu Pek2
Hyvä kallo ja kuono-osa. Voisi toivoa hieman suurempia silmiä. Oikea purenta. Korvat voisivat istua tiiviimmin. Erinomainen kaula. Hyvä ylälinja. Riittävä runko. Normaali häntä. Hyvät kulmaukset. Ei ole yhdensuuntainen takaa. Erinomainen turkki. Liikkuu vielä melko pentumaisesti.


Mutu Avo Eh
Hyvä kallo ja kuono, mutta stoppi voisi olla pienempi. Oikea purenta. Hyvät silmät. Hieman leveä korvien välistä. Toivotaan pidempää kaulaa. Erinomainen ylälinja. Hyvinkehittynyt runko. Oikea häntä. Hyvinkulmautunut. Erinomainen turkki, mutta väri voisi olla hieman puhtaampi. Liikkuu hyvällä askeleella.


Jawa Val Eri1
Erinomainen pää ja ilme. Oikea purenta. Hyvät silmät ja korvat. Erinomainen kaula, ylälinja ja runko. Hyvinkulmautunut. Normaali häntä. Hyvä turkki. Liikkuu ahtaasti takaa, mutta muuten hyvin.

Lulie Vet Eri2
Normaali pää ja ilme. Oikea purenta, mutta hampaiden kunto voisi olla hieman parempi. Hyvät silmät ja korvat. Erinomainen kaula ja ylälinja. Hyvin kehittynyt runko. Hyvät kulmaukset. Erinomainen turkki. Liikkuu hyvällä askeleella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti