14.1.2009

Nuoret porilaiset


Suomen Collieyhdistyksen Satakunnan alaosaston vuosikokouksessa oli taas eilen ollut koolla muutama nuori porilainen. Ehkä paikalla oli joku jostakin Porin ulkopuoleltakin, ihan niinkuin ennen vanhaan. Niin sitä taannoin ihan SCY:n vuosikokouksessa nimiteltiin nuoriksi porilaisiksi silloista joukkuettamme: nuoria saatoimme silloin kymmenen vuotta sitten olla, mutta porilaisia olimme vain nähneet. Toki ihan livenäkin emmekä vaan kuvista.

Kokouksesta kuulin lyhyehkön raportin, puheenjohtaja kuulemma vaihtui ja hallitukseenkin saatiin uutta verta. Lulien valiopytty on kuulemma matkalla eteläisempään Satakuntaan ja Lolan sekä Romeon jälkeläiset alenevissa polvissa olivat menestyneet mukavasti vuoden collie -kisassa. Pitkäkarvaisissa näyttelyuroksissa voitto meni Lolan tyttärenpoika Blackylle (BH Leaftribe Old Black Joe) ja kakkossija Romeon pojanpoika Riolle (Juniperhill's Defi D'Aunou). Tokocollie-kisassa Lolan tytär Nelly (BH TK1 Friby'n Onsdag Flicka) vei voiton ja tyttärentytär Keena (BH Leaftribe My Black Dahlia) tuli toiseksi. Kun Romeon poika Arttu (Juniperhill's Bailador) vielä voitti agilitycolliekisan, ei voi muuta kuin kiittää näiden ihmelapsien ja lapsenlapsien omistajia aktiivisuudesta! Jatkakaa samaan malliin!

Kuvassa Lulie ja Blacky viime kesän yhteisellä ulkomaanmatkallaan, josta tuomisina siis Lulielle EE MVA-titteli, Blackylle ROP ja RYP3 sekä kuvassa meneillään olevassa parikilpailussa vanharouva ja teinipoika olivat vielä BIS3-pari.

* * *

Lolan tassu voi jo hyvin. Sitä käytettiin tänään mm. juoksukilpailuun Jawan kanssa, tosin ei ehkä aivan tosissaan.

1 kommentti:

  1. Heh, taisin olla kans "nuori porilainen"..mutta hei, ei vanhoja ihmisiä olekaan. Toiset on vaan elänyt kauemmin kun toiset.
    Kuuluiskohan Forssakin Poriin, niinkuin Latovainio aikoinaan.
    Ja OIKEAN värinen uros voitti lopulta taas Satakunnan urokset.

    VastaaPoista